Tastatursnarveier

Tastatursnarveier på din PC

Tastatursnarveier er noe for alle og enhver.

Internettets æra har gitt forbrukere over hele verden så mange fordeler og bekvemmeligheter. Uansett hvilken spasertur du kommer fra, har informasjonsteknologi berørt livet ditt på stort sett positive måter.

Etter hvert som tiden har gått, har mengden informasjonsteknologi som har vært i stand til å gi oss fortsatt å øke. Dette til tross for at informasjonsteknologi blir mer sofistikert.

Ingeniører har arbeidet utrettelig for å gjøre produktene sine brukervennlige slik at alle kan bruke dem. Ettersom denne innsatsen har samlet seg gjennom årene, har det vært en hel liste med snarveier folk nå kan bruke på tastaturene sine.

Et tastatur åpner opp for mange tastatursnarveier.

Tastatursnarveier som klipp ut, kopier og lim inn

Bekvemmeligheten med dette settet av funksjoner kan ikke overdrives. Disse funksjonene alene har spart menneskeheten utallige timer med å kopiere tekst for hånd.

For å gjøre ting enda bedre, trenger ikke folk lenger bruke høyreklikk-kommandoen og sile gjennom alternativene som dukker opp. I stedet kan du ganske enkelt trykke på to taster samtidig for å aktivere hver kommando.

Hvis du vil klippe ut, vil talltastene være ctrl og X. Dette vil føre til at teksten fjernes fra den opprinnelige plassen den lå i. For å kopiere, bytt ut X for C. Dette vil holde teksten på sin opprinnelige plass og gjøre en ekstra kopi som du kan bære nesten hvor som helst.

For å lime inn en av disse bruker du ctrl- og V-tastene sammen. Transport av tekstinformasjon har aldri vært så enkelt, og det er vanskelig å forestille seg at ting blir enda enklere.

Angre og bytte

Angre kommandoen er blitt hyllet av mange som en enorm gave. Disse menneskene er de som pleier å angre på å ha gjort feil som pleide å være irreversible.

Men i dag, alt det krever er at talltastene til ctrl og Z trykkes samtidig, og brukeren vil være tilbake til stedet de var før feilen ble gjort.

Noen ganger åpner vi flere faner for å multitaske. Enten det er fordi vi trenger eller fordi vi kjeder lett, kan det noen ganger være vondt å bytte fra en app til en annen manuelt.

Heldigvis har dette i utgangspunktet også blitt automatisert. Alt du trenger å gjøre nå er å holde nede alt- og tabbetastene, og du får vist de forskjellige appene du har åpnet.

Lukking og sletting

Å lukke en app kan være tungvint noen ganger. Appen kan få deg til å bekrefte intensjonen din om å gå ut flere ganger. Bare i tilfelle det ikke er noe du vil være interessert i. Du kan bruke en snarvei.

Ved å trykke samtidig ned på alt så vel som F4-tastene, vil du kunne lukke appen så lenge du for øyeblikket er på den. Du kan da gå til de andre appene du fremdeles ønsker å utforske.

Skrive ut et dokument

Å skrive ut et dokument har blitt enklere enn noen gang. Tidligere måtte du gå til Fil-knappen øverst i venstre hjørne og følge trinnene hvert system hadde.

Nå, alt du trenger å gjøre er å trykke på Ctrl og F dobbeltkommandoen. Umiddelbart vil utskriftsalternativene vises i et popup-vindu. Etter å ha foretatt de ønskede justeringene, klikker du på utskriftsknappen, og dokumentene vil begynne å skrive ut.

Legg igjen en kommentar