Tastatursnarveier Excel

Tastatursnarveier i Excel

Tastatursnarveier i Excel hjelper deg med å få unna arbeidsoppgavene dine raskt.

Excel er et program som folk flest vil ende opp med å bruke på et tidspunkt i livet. Enten det er å fullføre en oppgave for skolen eller et regneark for arbeid, de fleste trenger å kjenne det grunnleggende for excel for å klare seg.

Men excel kan være komplisert for noen mennesker. Mange mennesker trenger å lære seg utover halvveis i karrieren og har problemer med å tilpasse seg.

Selv om dette er forståelig, er dette et problem som må løses. Excel må gjøres brukervennlig slik at alle kan lære å bruke det.

Heldigvis har Excel forberedt mange snarveier som brukere kan få tilgang til for å gjøre arbeidet deres mye enklere. Trikset nå er å vite hva disse snarveiene er. Vi tar deg gjennom tastatursnarveier i Excel i denne artikkelen!

Tastatursnarveier i Excel betyr at en slipper masse annet arbeid.

Åpne en ny eller eksisterende fil

Det kan ta litt tid å åpne filer, avhengig av hvordan det gjøres. Dette bør være den enkleste tingen å gjøre på excel siden dette er det første trinnet alle må ta når de bruker excel.

Heldigvis er det snarveier for begge disse funksjonene som involverer doble kommandoer. For å åpne en helt ny arbeidsbok, trykk ganske enkelt Ctrl og N samtidig, og en ny arbeidsbok vil bli opprettet.

For en eksisterende fil, trykk ganske enkelt Ctrl og O denne gangen, og listen over nylige filer vises i kronologisk rekkefølge. Alt du trenger å gjøre er å velge arbeidsboka du ønsket å fortsette med.

Lagre og lukke en arbeidsbok

En annen uunngåelig funksjon du vil bruke på Excel utallige ganger er å lagre og lukke en arbeidsbok. Den lange og irriterende måten å gjøre dette på er å klikke på lagre-ikonet og følge trinnene for å lagre det.

Dette kan føre til at du gjør feil og lagrer det på feil sted på datamaskinen. Heldigvis er det laget dobbeltkommandoer for å gjøre dette til et dårlig minne.

For å lagre, trykker du bare på Ctrl og S samtidig. Hvis det er første gang du lagrer arbeidsboken, vises lagringsalternativene rett foran deg.

For å lukke den spesifikke arbeidsboken, er alt du trenger å gjøre å klikke Ctrl og W samtidig. Den aktuelle arbeidsboken blir lukket og lagret, slik at resten blir urørt slik at du kan jobbe med mindre rot.

Angre og gjøre om på nytt

To av de beste funksjonene som noensinne er laget for Excel har vært angre- og omfunksjonene. Før disse funksjonene ble opprettet, må utallige dokumenter ha gått tapt for alltid på grunn av ett galt klikk.

Heldigvis ligger de dagene bak oss. For å angre eller gjøre om en feil kommando, er alt du trenger å gjøre å klikke på gjenta eller angre ikonene i øverste venstre hjørne av verktøylinjen.

Hvis du ikke har lyst til å flytte markøren, bruk samtidig kommandoen til Ctrl og Z for å angre en kommando og Ctrl og Y for å gjøre om en. Å rette feil har aldri vært enklere med disse funksjonene.

Sjekk stavemåten din

Å sjekke nøyaktig stavemåten er også en lek. Normalt vil den være kontinuerlig av eller på, avhengig av standardinnstillingene dine. Dette gjorde ting irriterende for deg eller villedende.

Men nå er det en stavekontrollfunksjon i form av F7-tasten som du kan trykke på når du trenger stavekontroll halvveis inn i arbeidsarket.

Legg igjen en kommentar